- Mijn specialiteiten

Mycose Behandeling Gecertificeerd.

Mycose Behandeling Gecertificeerd.

Mycose/schimmelnagel

Een mycose- ofwel schimmelnagel is een verdikte nagel en een heeft witte, gele en/of bruinachtige verkleuring. De oorzaak hiervan kan een ziekte en of besmetting zijn.

Wat kunt u eraan doen?

Een mycosenagel gaat nooit spontaan over. Het zal eerder erger worden dan minder wanneer men er niets aan doet. Een mycosenagel is echt niet alleen een cosmetisch probleem. Doordat de nagel dikker wordt, kan deze klachten gaan geven zoals druk, ingroeien en ontstekingen.

Tijdens een pedicuurbehandeling kan de nagel door middel van frezen dun en glad gemaakt worden. Dit doe we om de druk te voorkomen op het nagelbed of andere plaatsen ter hoogte van de teen. Daarna worden de nagelwallen drukvrij gelegd.

Er wordt er een behandelingsplan met u besproken.

Bij mycosenagels wordt (oorzaak, aanpak, reparatie)nu voor U verzorgt en behandelt bij voetverzorging Walcheren. D.m.v. Sculpture Gel behadeling en Teatree olie zie voor detail prijslijst.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.